Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 49 gevonden artikelen
 
 
  Assessment of high intensity ultrasound for surface decontamination of salmon (S. salar), mackerel (S. scombrus), cod (G. morhua) and hake (M. merluccius) fillets, and its impact on fish quality
 
 
Titel: Assessment of high intensity ultrasound for surface decontamination of salmon (S. salar), mackerel (S. scombrus), cod (G. morhua) and hake (M. merluccius) fillets, and its impact on fish quality
Auteur: Pedrós-Garrido, S.
Condón-Abanto, S.
Beltrán, J.A.
Lyng, J.G.
Brunton, N.P.
Bolton, D.
Whyte, P.
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 41 (2017) nr. C pagina's 64-70
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 49 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland