Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 20 van 49 gevonden artikelen
 
 
  Expansion of partially defatted peanuts by a new texturizing process called “Intensification of Vaporization by Decompression to the Vacuum” (IVDV)
 
 
Titel: Expansion of partially defatted peanuts by a new texturizing process called “Intensification of Vaporization by Decompression to the Vacuum” (IVDV)
Auteur: Nader, Joelle
Afif, Charbel
Louka, Nicolas
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 41 (2017) nr. C pagina's 179-187
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 20 van 49 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland