Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 9 van 13 gevonden artikelen
 
 
  Potential application of ultra-high pressure homogenization in the physico-chemical stabilization of tiger nuts' milk beverage
 
 
Titel: Potential application of ultra-high pressure homogenization in the physico-chemical stabilization of tiger nuts' milk beverage
Auteur: Codina-Torrella, I.
Guamis, B.
Ferragut, V.
Trujillo, A.J.
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 40 (2017) nr. C pagina's 10 p.
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 9 van 13 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland