Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 7 van 13 gevonden artikelen
 
 
  High pressure processing assisted enzymatic hydrolysis – An innovative approach for the reduction of soy immunoreactivity
 
 
Titel: High pressure processing assisted enzymatic hydrolysis – An innovative approach for the reduction of soy immunoreactivity
Auteur: Meinlschmidt, P.
Brode, V.
Sevenich, R.
Ueberham, E.
Schweiggert-Weisz, U.
Lehmann, J.
Rauh, C.
Knorr, D.
Eisner, P.
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 40 (2017) nr. C pagina's 10 p.
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 7 van 13 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland