Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 13 van 13 gevonden artikelen
 
 
  Use of Supercritical Assisted Atomization to produce nanoparticles from olive pomace extract
 
 
Titel: Use of Supercritical Assisted Atomization to produce nanoparticles from olive pomace extract
Auteur: Aliakbarian, Bahar
Paini, Marco
Adami, Renata
Perego, Patrizia
Reverchon, Ernesto
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 40 (2017) nr. C pagina's 8 p.
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 13 van 13 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland