Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 13 gevonden artikelen
 
 
  Shelf-life evaluation of virgin olive oil extracted from olives subjected to nonthermal pretreatments for yield increase
 
 
Titel: Shelf-life evaluation of virgin olive oil extracted from olives subjected to nonthermal pretreatments for yield increase
Auteur: Andreou, V.
Dimopoulos, G.
Alexandrakis, Z.
Katsaros, G.
Oikonomou, D.
Toepfl, S.
Heinz, V.
Taoukis, P.
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 40 (2017) nr. C pagina's 6 p.
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 13 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland