Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 12 van 24 gevonden artikelen
 
 
  Effect of microwave treatment on enzyme inactivation and quality change of defatted avocado puree during storage
 
 
Titel: Effect of microwave treatment on enzyme inactivation and quality change of defatted avocado puree during storage
Auteur: Zhou, Linyan
Tey, Chia Ying
Bingol, Gokhan
Bi, Jinfeng
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 37 (2016) nr. PA pagina's 7 p.
Jaar: 2016
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 12 van 24 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland