Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 16 van 40 gevonden artikelen
 
 
  Effect of high voltage electrostatic field thawing on the lipid oxidation of frozen tuna fish (Thunnus albacares)
 
 
Titel: Effect of high voltage electrostatic field thawing on the lipid oxidation of frozen tuna fish (Thunnus albacares)
Auteur: Mousakhani-Ganjeh, Alireza
Hamdami, Nasser
Soltanizadeh, Nafiseh
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 36 (2016) nr. C pagina's 6 p.
Jaar: 2016
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 16 van 40 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland