Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 31 van 44 gevonden artikelen
 
 
  Quality and proteome changes of beef M.longissimus dorsi cooked using a water bath and ohmic heating process
 
 
Titel: Quality and proteome changes of beef M.longissimus dorsi cooked using a water bath and ohmic heating process
Auteur: Tian, Xiaojing
Wu, Wei
Yu, Qianqian
Hou, Man
Jia, Fei
Li, Xingmin
Dai, Ruitong
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 34 (2016) nr. C pagina's 8 p.
Jaar: 2016
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 31 van 44 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland