Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 22 van 44 gevonden artikelen
 
 
  Modelling of red abalone (Haliotis rufescens) slices drying process: Effect of osmotic dehydration under high pressure as a pretreatment
 
 
Titel: Modelling of red abalone (Haliotis rufescens) slices drying process: Effect of osmotic dehydration under high pressure as a pretreatment
Auteur: Pérez-Won, Mario
Lemus-Mondaca, Roberto
Tabilo-Munizaga, Gipsy
Pizarro, Sebastián
Noma, Seiji
Igura, Noriyuki
Shimoda, Mitsuya
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 34 (2016) nr. C pagina's 8 p.
Jaar: 2016
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 22 van 44 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland