Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 66 van 68 gevonden artikelen
 
 
  The effect of exogenous enzymes and mechanical treatment on mango purée: Microscopic, mesoscopic, and macroscopic evaluation
 
 
Titel: The effect of exogenous enzymes and mechanical treatment on mango purée: Microscopic, mesoscopic, and macroscopic evaluation
Auteur: Jamsazzadeh Kermani, Zahra
Shpigelman, Avi
Bernaerts, Tom M.M.
Van Loey, Ann M.
Hendrickx, Marc E.
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 33 (2016) nr. C pagina's 12 p.
Jaar: 2016
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 66 van 68 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland