Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 61 van 68 gevonden artikelen
 
 
  Structure modification of stirred fermented milk gel due to laccase-catalysed protein crosslinking in a post-processing step
 
 
Titel: Structure modification of stirred fermented milk gel due to laccase-catalysed protein crosslinking in a post-processing step
Auteur: Mokoonlall, Aryama
Pfannstiel, Jens
Struch, Marlene
Berger, Ralf Günter
Hinrichs, Jörg
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 33 (2016) nr. C pagina's 8 p.
Jaar: 2016
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 61 van 68 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland