Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 49 van 68 gevonden artikelen
 
 
  Pasteurization of citrus juices with ohmic heating to preserve the carotenoid profile
 
 
Titel: Pasteurization of citrus juices with ohmic heating to preserve the carotenoid profile
Auteur: Achir, Nawel
Dhuique-Mayer, Claudie
Hadjal, Thiziri
Madani, Khodir
Pain, Jean-Pierre
Dornier, Manuel
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 33 (2016) nr. C pagina's 8 p.
Jaar: 2016
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 49 van 68 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland