Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 26 van 68 gevonden artikelen
 
 
  Evaluation of the potential of high pressure technology as an enological practice for red wines
 
 
Titel: Evaluation of the potential of high pressure technology as an enological practice for red wines
Auteur: Santos, Mickael C.
Nunes, Cláudia
Jourdes, Michael
Teissedre, Pierre-Louis
Rodrigues, Ana
Amado, Osvaldo
Saraiva, Jorge A.
Coimbra, Manuel A.
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 33 (2016) nr. C pagina's 8 p.
Jaar: 2016
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 26 van 68 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland