Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 27 van 27 gevonden artikelen
 
 
  Viscoelastic properties and physicochemical characteristics of pressurized ostrich-meat emulsions containing gum additives
 
 
Titel: Viscoelastic properties and physicochemical characteristics of pressurized ostrich-meat emulsions containing gum additives
Auteur: Chattong, Utaiwan
Apichartsrangkoon, Arunee
Chaikham, Pittaya
Supavititpatana, Thawatchai
Bell, Alan E.
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 32 (2015) nr. C pagina's 6 p.
Jaar: 2015
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 27 van 27 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland