Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 22 van 26 gevonden artikelen
 
 
  Optimization of production parameters for preparation of natto-pigeon pea with immobilized Bacillus natto and sensory evaluations of the product
 
 
Titel: Optimization of production parameters for preparation of natto-pigeon pea with immobilized Bacillus natto and sensory evaluations of the product
Auteur: Feng, Chen
Jin, Shuang
Luo, Meng
Wang, Wei
Xia, Xin-xin
Zu, Yuan-gang
Li, Lei-peng
Fu, Yu-jie
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 31 (2015) nr. C pagina's 10 p.
Jaar: 2015
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 22 van 26 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland