Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 15 van 27 gevonden artikelen
 
 
  High pressure/thermal combinations on texture and water holding capacity of chicken batters
 
 
Titel: High pressure/thermal combinations on texture and water holding capacity of chicken batters
Auteur: Zheng, Haibo
Xiong, Guoyuan
Han, Minyi
Deng, Shaolin
Xu, Xinglian
Zhou, Guanghong
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 30 (2015) nr. C pagina's 7 p.
Jaar: 2015
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 15 van 27 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland