Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 7 van 12 gevonden artikelen
 
 
  Lactose hydrolysis in milk as affected by neutralizers used for the preparation of crude β-galactosidase extracts from Lactobacillus bulgaricus 11842
 
 
Titel: Lactose hydrolysis in milk as affected by neutralizers used for the preparation of crude β-galactosidase extracts from Lactobacillus bulgaricus 11842
Auteur: Vasiljevic, T
Jelen, P
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 3 (2002) nr. 2 pagina's 10 p.
Jaar: 2002
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Science Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 7 van 12 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland