Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 9 van 14 gevonden artikelen
 
 
  Improved water vapor barrier of whey protein films by addition of an acetylated monoglyceride
 
 
Titel: Improved water vapor barrier of whey protein films by addition of an acetylated monoglyceride
Auteur: Anker, Martin
Berntsen, Jonas
Hermansson, Anne-Marie
Stading, Mats
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 3 (2002) nr. 1 pagina's 12 p.
Jaar: 2002
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Science Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 9 van 14 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland