Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 4 van 14 gevonden artikelen
 
 
  Effect of ionizing radiation on quality characteristics of vacuum-packaged normal, pale–soft–exudative, and dark–firm–dry pork
 
 
Titel: Effect of ionizing radiation on quality characteristics of vacuum-packaged normal, pale–soft–exudative, and dark–firm–dry pork
Auteur: Nam, K.C.
Du, M.
Jo, C.
Ahn, D.U.
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 3 (2002) nr. 1 pagina's 7 p.
Jaar: 2002
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Science Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 4 van 14 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland