Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 14 van 14 gevonden artikelen
 
 
  The effect of high pressure treatment on the functional and rheological properties of Mozzarella cheese
 
 
Titel: The effect of high pressure treatment on the functional and rheological properties of Mozzarella cheese
Auteur: O'Reilly, Ciara E.
Murphy, Patrick M.
Kelly, Alan L.
Guinee, Timothy P.
Auty, Mark A.E.
Beresford, Thomas P.
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 3 (2002) nr. 1 pagina's 7 p.
Jaar: 2002
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Science Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 14 van 14 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland