Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
   volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 1 van 14 gevonden artikelen
 
 
  Application of the vacuum/steam/vacuum surface intervention process to reduce bacteria on the surface of fruits and vegetables
 
 
Titel: Application of the vacuum/steam/vacuum surface intervention process to reduce bacteria on the surface of fruits and vegetables
Auteur: Kozempel, Michael
Radewonuk, E.Richard
Scullen, O.J
Goldberg, Neil
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 3 (2002) nr. 1 pagina's 10 p.
Jaar: 2002
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Science Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 1 van 14 gevonden artikelen
 
   volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland