Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 42 van 43 gevonden artikelen
 
 
  Ultrasonic inactivation of microorganisms: A compromise between lethal capacity and sensory quality of milk
 
 
Titel: Ultrasonic inactivation of microorganisms: A compromise between lethal capacity and sensory quality of milk
Auteur: Marchesini, Giorgio
Fasolato, Luca
Novelli, Enrico
Balzan, Stefania
Contiero, Barbara
Montemurro, Filomena
Andrighetto, Igino
Segato, Severino
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 29 (2015) nr. C pagina's 7 p.
Jaar: 2015
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 42 van 43 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland