Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 39 van 43 gevonden artikelen
 
 
  The effect of pulsed electric field pre-treatments prior to deep-fat frying on quality aspects of potato fries
 
 
Titel: The effect of pulsed electric field pre-treatments prior to deep-fat frying on quality aspects of potato fries
Auteur: Ignat, Alexandra
Manzocco, Lara
Brunton, Nigel P.
Nicoli, Maria Cristina
Lyng, James G.
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 29 (2015) nr. C pagina's 5 p.
Jaar: 2015
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 39 van 43 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland