Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 18 van 43 gevonden artikelen
 
 
  Effect of novel drying techniques on the extraction of anthocyanins from bilberry press cake using supercritical carbon dioxide
 
 
Titel: Effect of novel drying techniques on the extraction of anthocyanins from bilberry press cake using supercritical carbon dioxide
Auteur: Kerbstadt, Sebastian
Eliasson, Lovisa
Mustafa, Arwa
Ahrné, Lilia
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 29 (2015) nr. C pagina's 6 p.
Jaar: 2015
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 18 van 43 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland