Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 19 gevonden artikelen
 
 
  Influence of high intensity ultrasound on microbial reduction, physico-chemical characteristics and fermentation of sweet whey
 
 
Titel: Influence of high intensity ultrasound on microbial reduction, physico-chemical characteristics and fermentation of sweet whey
Auteur: Barukčić, Irena
Lisak Jakopović, Katarina
Herceg, Zoran
Karlović, Sven
Božanić, Rajka
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 27 (2015) nr. C pagina's 8 p.
Jaar: 2015
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 19 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland