Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 63 van 65 gevonden artikelen
 
 
  Use of electrohydrodynamic processing to develop nanostructured materials for the preservation of the cold chain
 
 
Titel: Use of electrohydrodynamic processing to develop nanostructured materials for the preservation of the cold chain
Auteur: Pérez-Masiá, Rocío
López-Rubio, Amparo
Fabra, Maria José
Lagaron, Jose María
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 26 (2014) nr. C pagina's 9 p.
Jaar: 2014
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 63 van 65 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland