Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 60 van 65 gevonden artikelen
 
 
  Ultrasonic vacuum drying technique as a novel process for shortening the drying period for beef and chicken meats
 
 
Titel: Ultrasonic vacuum drying technique as a novel process for shortening the drying period for beef and chicken meats
Auteur: Başlar, Mehmet
Kılıçlı, Mahmut
Toker, Omer Said
Sağdıç, Osman
Arici, Muhammet
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 26 (2014) nr. C pagina's 9 p.
Jaar: 2014
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 60 van 65 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland