Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 65 gevonden artikelen
 
 
  Changes in oxidation, color and texture deteriorations during refrigerated storage of ohmically and water bath-cooked pork meat
 
 
Titel: Changes in oxidation, color and texture deteriorations during refrigerated storage of ohmically and water bath-cooked pork meat
Auteur: Dai, Yan
Lu, Yi
Wu, Wei
Lu, Xiao-ming
Han, Zhao-peng
Liu, Yi
Li, Xing-min
Dai, Rui-tong
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 26 (2014) nr. C pagina's 6 p.
Jaar: 2014
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 65 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland