Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 54 van 65 gevonden artikelen
 
 
  Processing of soy functional food using high pressure homogenization for improved nutritional and therapeutic benefits
 
 
Titel: Processing of soy functional food using high pressure homogenization for improved nutritional and therapeutic benefits
Auteur: Kapoor, Rohit
Pathak, Shruti
Najmi, Abul Kalam
Aeri, Vidhu
Panda, Bibhu Prasad
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 26 (2014) nr. C pagina's 8 p.
Jaar: 2014
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 54 van 65 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland