Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 36 van 65 gevonden artikelen
 
 
  High pressure–low temperature processing of beef: Effects on survival of internalized E. coli O157:H7 and quality characteristics
 
 
Titel: High pressure–low temperature processing of beef: Effects on survival of internalized E. coli O157:H7 and quality characteristics
Auteur: Lowder, Austin C.
Waite-Cusic, Joy G.
Mireles DeWitt, Christina A.
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 26 (2014) nr. C pagina's 8 p.
Jaar: 2014
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 36 van 65 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland