Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 32 van 65 gevonden artikelen
 
 
  Feasibility of using pulsed electric field processing to inactivate enzymes and reduce the cutting force of carrot (Daucus carota var. Nantes)
 
 
Titel: Feasibility of using pulsed electric field processing to inactivate enzymes and reduce the cutting force of carrot (Daucus carota var. Nantes)
Auteur: Leong, Sze Ying
Richter, Lena-Katrin
Knorr, Dietrich
Oey, Indrawati
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 26 (2014) nr. C pagina's 9 p.
Jaar: 2014
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 32 van 65 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland