Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 18 van 65 gevonden artikelen
 
 
  Effect of carbonic maceration on infrared drying kinetics and raisin qualities of Red Globe (Vitis vinifera L.): A new pre-treatment technology before drying
 
 
Titel: Effect of carbonic maceration on infrared drying kinetics and raisin qualities of Red Globe (Vitis vinifera L.): A new pre-treatment technology before drying
Auteur: Wang, Yuxin
Tao, Hongyan
Yang, Junsi
An, Kejing
Ding, Shenghua
Zhao, Dandan
Wang, Zhengfu
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 26 (2014) nr. C pagina's 7 p.
Jaar: 2014
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 18 van 65 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland