Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
   volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 1 van 18 gevonden artikelen
 
 
  Analysis of micro-structure in raw and heat treated meat emulsions from multimodal X-ray microtomography
 
 
Titel: Analysis of micro-structure in raw and heat treated meat emulsions from multimodal X-ray microtomography
Auteur: Einarsdóttir, Hildur
Nielsen, Mikkel Schou
Miklos, Rikke
Lametsch, René
Feidenhans'l, Robert
Larsen, Rasmus
Ersbøll, Bjarne Kjær
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 24 (2014) nr. C pagina's 9 p.
Jaar: 2014
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 1 van 18 gevonden artikelen
 
   volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland