Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 5 van 25 gevonden artikelen
 
 
  Combined use of modified atmosphere packaging and high pressure to extend the shelf-life of raw poultry sausage
 
 
Titel: Combined use of modified atmosphere packaging and high pressure to extend the shelf-life of raw poultry sausage
Auteur: Lerasle, M.
Federighi, M.
Simonin, H.
Anthoine, V.
Rezé, S.
Chéret, R.
Guillou, S.
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 23 (2014) nr. C pagina's 7 p.
Jaar: 2014
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 5 van 25 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland