Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 24 van 25 gevonden artikelen
 
 
  The ohmic heating of meat ball: Modeling and quality determination
 
 
Titel: The ohmic heating of meat ball: Modeling and quality determination
Auteur: Engchuan, Wassama
Jittanit, Weerachet
Garnjanagoonchorn, Wunwiboon
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 23 (2014) nr. C pagina's 10 p.
Jaar: 2014
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 24 van 25 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland