Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 21 van 25 gevonden artikelen
 
 
  Low-temperature drying of salted cod (Gadus morhua) assisted by high power ultrasound: Kinetics and physical properties
 
 
Titel: Low-temperature drying of salted cod (Gadus morhua) assisted by high power ultrasound: Kinetics and physical properties
Auteur: Ozuna, César
Cárcel, Juan A.
Walde, Per M.
Garcia-Perez, Jose V.
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 23 (2014) nr. C pagina's 10 p.
Jaar: 2014
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 21 van 25 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland