Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 5 van 32 gevonden artikelen
 
 
  Effect of high pressure processing in the quality of sea bass (Dicentrarchus labrax) fillets: Pressurization rate, pressure level and holding time
 
 
Titel: Effect of high pressure processing in the quality of sea bass (Dicentrarchus labrax) fillets: Pressurization rate, pressure level and holding time
Auteur: Teixeira, Bárbara
Fidalgo, Liliana
Mendes, Rogério
Costa, Gonçalo
Cordeiro, Carlos
Marques, António
Saraiva, Jorge Alexandre
Nunes, Maria Leonor
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 22 (2014) nr. C pagina's 9 p.
Jaar: 2014
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 5 van 32 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland