Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 26 van 32 gevonden artikelen
 
 
  Pulsed pressure assisted brining of porcine meat
 
 
Titel: Pulsed pressure assisted brining of porcine meat
Auteur: Jin, Guofeng
He, Lichao
Wang, Qingling
Liu, Chunyou
Jin, Yongguo
Huang, Feng
Ma, Meihu
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 22 (2014) nr. C pagina's 5 p.
Jaar: 2014
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 26 van 32 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland