Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 15 van 32 gevonden artikelen
 
 
  High pressure induces changes in texture and microstructure of muscles in dry-cured hams
 
 
Titel: High pressure induces changes in texture and microstructure of muscles in dry-cured hams
Auteur: Garcia-Gil, Núria
Santos-Garcés, Eva
Fulladosa, Elena
Laverse, Janine
Del Nobile, Matteo Alessandro
Gou, Pere
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 22 (2014) nr. C pagina's 7 p.
Jaar: 2014
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 15 van 32 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland