Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 9 van 24 gevonden artikelen
 
 
  Effect of combining high-pressure processing and frozen storage on the functional and sensory properties of horse mackerel (Trachurus trachurus)
 
 
Titel: Effect of combining high-pressure processing and frozen storage on the functional and sensory properties of horse mackerel (Trachurus trachurus)
Auteur: Torres, J. Antonio
Saraiva, Jorge A.
Guerra-Rodríguez, Esther
Aubourg, Santiago P.
Vázquez, Manuel
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 21 (2014) nr. C pagina's 10 p.
Jaar: 2014
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 9 van 24 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland