Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 23 van 24 gevonden artikelen
 
 
  The effect of high hydrostatic pressure on the microbiological quality and physical–chemical characteristics of Pumpkin (Cucurbita maxima Duch.) during refrigerated storage
 
 
Titel: The effect of high hydrostatic pressure on the microbiological quality and physical–chemical characteristics of Pumpkin (Cucurbita maxima Duch.) during refrigerated storage
Auteur: Zhou, Chun-Li
Liu, Wei
Zhao, Jing
Yuan, Chi
Song, Yi
Chen, Dong
Ni, Yuan-Ying
Li, Quan-Hong
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 21 (2014) nr. C pagina's 11 p.
Jaar: 2014
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 23 van 24 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland