Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 19 van 24 gevonden artikelen
 
 
  Optical properties–microstructure–texture relationships of dried apple slices: Spatially resolved diffuse reflectance spectroscopy as a novel technique for analysis and process control
 
 
Titel: Optical properties–microstructure–texture relationships of dried apple slices: Spatially resolved diffuse reflectance spectroscopy as a novel technique for analysis and process control
Auteur: Nguyen Do Trong, Nghia
Rizzolo, Anna
Herremans, Els
Vanoli, Maristella
Cortellino, Giovanna
Erkinbaev, Chyngyz
Tsuta, Mizuki
Spinelli, Lorenzo
Contini, Davide
Torricelli, Alessandro
Verboven, Pieter
De Baerdemaeker, Josse
Nicolaï, Bart
Saeys, Wouter
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 21 (2014) nr. C pagina's 9 p.
Jaar: 2014
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 19 van 24 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland