Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 24 gevonden artikelen
 
 
  Effects of high hydrostatic pressure on rheological and thermal properties of chickpea (Cicer arietinum L.) flour slurry and heat-induced paste
 
 
Titel: Effects of high hydrostatic pressure on rheological and thermal properties of chickpea (Cicer arietinum L.) flour slurry and heat-induced paste
Auteur: Alvarez, M. Dolores
Fuentes, Raúl
Olivares, M. Dolores
Canet, Wenceslao
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 21 (2014) nr. C pagina's 12 p.
Jaar: 2014
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 24 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland