Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 40 van 46 gevonden artikelen
 
 
  Ultrasonically aided enzymatical effects on the properties and structure of mung bean starch
 
 
Titel: Ultrasonically aided enzymatical effects on the properties and structure of mung bean starch
Auteur: Hu, Aijun
Lu, Jing
Zheng, Jie
Sun, Junyan
Yang, Lin
Zhang, Xiaoqinq
Zhang, Ying
Lin, Qiuqian
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 20 (2013) nr. C pagina's 6 p.
Jaar: 2013
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 40 van 46 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland