Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 12 gevonden artikelen
 
 
  Modelling the effect of pH on the colour degradation of blanched broccoli
 
 
Titel: Modelling the effect of pH on the colour degradation of blanched broccoli
Auteur: Tijskens, L.M.M
Barringer, S.A
Biekman, E.S.A
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 2 (2001) nr. 4 pagina's 8 p.
Jaar: 2001
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Science Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 12 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland