Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 5 van 7 gevonden artikelen
 
 
  Flavor release from spray-dried maltodextrin/gum arabic or soy matrices as a function of storage relative humidity
 
 
Titel: Flavor release from spray-dried maltodextrin/gum arabic or soy matrices as a function of storage relative humidity
Auteur: Yoshii, Hidefumi
Soottitantawat, Apinan
Liu, Xiang-Dong
Atarashi, Takuroh
Furuta, Takeshi
Aishima, Shizuo
Ohgawara, Masaaki
Linko, Pekka
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 2 (2001) nr. 1 pagina's 7 p.
Jaar: 2001
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Science Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 5 van 7 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland