Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 29 gevonden artikelen
 
 
  Comparison of microwaves and conventional thermal treatment on enzymes activity and antioxidant capacity of kiwifruit puree
 
 
Titel: Comparison of microwaves and conventional thermal treatment on enzymes activity and antioxidant capacity of kiwifruit puree
Auteur: Benlloch-Tinoco, María
Igual, Marta
Rodrigo, Dolores
Martínez-Navarrete, Nuria
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 19 (2013) nr. C pagina's 7 p.
Jaar: 2013
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 29 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland