Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 3 van 29 gevonden artikelen
 
 
  A novel preservation technique applied to fiordilatte cheese
 
 
Titel: A novel preservation technique applied to fiordilatte cheese
Auteur: Conte, A.
Longano, D.
Costa, C.
Ditaranto, N.
Ancona, A.
Cioffi, N.
Scrocco, C.
Sabbatini, L.
Contò, F.
Del Nobile, M.A.
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 19 (2013) nr. C pagina's 8 p.
Jaar: 2013
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 3 van 29 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland