Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 19 van 29 gevonden artikelen
 
 
  Functional stability of gelatin–lignosulphonate films and their feasibility to preserve sardine fillets during chilled storage in combination with high pressure treatment
 
 
Titel: Functional stability of gelatin–lignosulphonate films and their feasibility to preserve sardine fillets during chilled storage in combination with high pressure treatment
Auteur: Núñez-Flores, R.
Castro, A.X.
López-Caballero, M.E.
Montero, P.
Gómez-Guillén, M.C.
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 19 (2013) nr. C pagina's 9 p.
Jaar: 2013
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 19 van 29 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland